Elbil forsikring

En elbil er et meget anderledes produkt end de traditionel diesel- og benzinbiler. Det betyder at din kaskoforsikring skal udformes anderledes, hvis den skal dække dit behov med en elbil

Priserne varierer meget på forsikring af elbiler

Forsikringer til elbiler er stadigvæk et af de nyere produkter indenfor forestillingsverdenen. Det er ikke sikkert at alle selskaber ønsker at forsikre den, vi anbefaler derfor altid at indhente flere forskellige tilbud, så du sikre dig en god forsikring til en fornuftig pris.

Bestil 3 tilbud på forsikring af din elbil.

Hurtig svartid

Eksperter på området hjælper dig

*Reklamelink

Hvad skal være opmærksom på når du tegner forsikring?

  • For alle biler er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, som kan dække en skade, som man evt. kommer til at forvolde på andre køretøjer, personer eller deres egendele.
  • Ønsker du at forsikringen også skal gælde dig selv og dit køretøj, så skal du også have en førerulykkesforsikring og kaskoforsikring. Der har tidligere været store prisforskelle på forsikring af elbil, så vi anbefaler altid at få flere tilbud du kan sammenligne.

Elbiler er opbygget anderledes end traditionelle biler, og derfor skal bilens batteri selvfølgelig være omfattet af kaskoforsikringen.

  • I den forbindelse er det vigtig at være opmærksom på vilkårene, da batteriet nogen gange kun dækkes op til et bestemt beløb og indenfor en bestemt årrække efter første indregistrering. Du skal også være klar over om forsikring dækker skader på batteriet forårsaget af fejlopladning eller pludselig opståede skader.
  • En sidste ting som du skal være opmærksom på, det er hvorvidt om ladekabler er dækket af forsikringen. De ligger ofte i bilen og kan blive stjålet og kan også ske at gå i stykker.

Sådan finder du det bedste tilbud

Sørg ALTID for at få fat i minimum tre tilbud, så du har noget at sammenligne. Der kan være store prisforskelle fra forsikingsselskab til forsikringsselskab, og ved at tage det første tilbud, så risikerer du at betale for meget for din forsikring. Der kan være flere tusind i forskel alt efter hvilket bilmærle og model der er tale om.

Dernæst smamenligner du alle tilbuddene, og er opmærksom på de ovenstående punkter vi har nævnt. Bnytter du den tjeneste du henviser til, så kommer der tre tilbud hurtigt og nemt, og det er let at gå til.

Til sidst gælder det om at vælge det lån som er bedst til dit behov. Husk alle tilbud er gratis at få, og vil altid være 100 % uforpligtende.