CleanCharge er en del af Eurpoas største netværk med over 2000 tilgængelige
ladestandere gennem RWE – et af Europas 5 støreste og ledende energiselskaber.

skillelinjeCleanCharge

Opladning på CC RFID Ladestandere

RFID adgang – kræver en RFID nøgle, som kan bestilles hos CC på support@cleancharge.dk

1) Sæt kabel i Ladestander og elBil – og afvent grønt lys foroven på ladestander

2) Kør RFID kortet hen over RFID punktet foroven

Godkendt – Grønt LED lys blinker

Ikke Godkendt – Rødt lys blinker

Lader op – viser blåt LED lys

3) For at afslutte opladning, brug RFID kortet igen

For at forhindre tyveri er kablet aflåst i ladestanderen, indtil man identificerer sig selv med sit RFID kort igen og afbryder opladningen.

Godkendt – Grønt LED lys blinker

Ikke Godkendt – Rødt lys blinker

Har du spørgsmål eller vil du have mere information er du velkommen at sende en mail på support@cleancharge.dk

skillelinjeCleanCharge

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close