CleanCharge er en del af Eurpoas største netværk med over 2000 tilgængelige
ladestandere gennem RWE – et af Europas 5 støreste og ledende energiselskaber.

skillelinjeCleanCharge

Digital adgang med en CC App

Digital adgang med CC App fra en SmartPhone

Download den danske Clean Charge version af RWE APP “e-kWh”

Til iPhone – download her    Til Android – download her

Har du spørgsmål eller vil du have mere information er du velkommen til at sende en mail på support@cleancharge.dk

skillelinjeCleanCharge

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close